Kitty Cat (kerstmini)

Gepubliceerd op 28 november 2021 om 10:14

De laatste kerstmini van 21 november was een specialeke. Ik had Dagmar en Dieter weer in mijn studio, de dag ervoor had ik ook  al foto's gemaakt van hun samen met hun broers tijdens een outdoor fotoshoot. 
Maar vandaag had ik ze dus voor een kerstmini. En niet alleen, nee. Voor de lezers die mij ook op Instagram volgen weten dat mijn poes enkele weken geleden bevallen is van een nestje kittens. Nu Dagmar en Dieter hebben een poesje geadopteerd. Het laatste poesje, een zwartje met een een wit buikje en een wit bavetteke. Een echte deugeniet! Hij kreeg de geweldige naam Basiel!

Tijdens de fotoshoot is/was hij 6 weken oud, dus nog niet rijp om het nestje te verlaten. Maar al wel groot genoeg om mee op de foto's te kunnen.

Niet gemakkelijk om een zwarte kat duidelijk op de foto te krijgen en zeker als ze nog zo klein zijn. Maar hij is zichtbaar. Na een dik halfuurtje was hij zo moe dat hij tussen de sneeuw is gaan slapen. Ideaal om hem even op de slee te leggen nog een paar fotootjes te trekken en daarna terug te herenigen  met moederpoes.

Ik ben in ieder geval gerust gesteld dat Basiel een liefdevol huisje krijgt en een geweldig kattenleven tegemoet gaat binnen een paar weken!

 

Geniet van de foto's!

 

Liefs,

Margot


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.