Groot nieuws!

Gepubliceerd op 7 mei 2021 om 16:28

Zoals jullie waarschijnlijk al wel gemerkt hebben, is er ondertussen al veel gebeurd. Ik heb deze website opgericht, maar binnenkort komt er nog groter nieuws aan! Ik ben namelijk bezig om mijn fotografie (eindelijk) naar een verdere stap te nemen. Ik word zelfstandige in bijberoep!

Nu komt hier veel bij kijken, papierwerk, aanvragen van verschillende nummers, mijn eigen boekhouding doen die elk kwartaal binnen moet, facturen opmaken,... Noem maar op, ik ben er nog lang niet! Maar we werken er aan!

 

Dit wil ook zeggen dat ik in de toekomst mijn prijzen zal moeten verhogen. Momenteel vraag ik een 'kleine bijdrage', deze gaat wel een beetje verhoogd worden.

 

De reden dat mijn prijzen omhoog gaan is ook omdat ik veel meer kosten moet doen al 'zelfstandige', denk maar aan de sociale bijdrage, boekhouder en extra belastingen die erbij komen.

 

Het eerste jaar bekijk ik het allemaal en wil ik het zeker nog rustig aan doen om een juiste balans te vinden tussen mijn voltijdse job, mijn bijberoep en mijn gezinnetje.

 

En wat de toekomst brengt zullen we moeten zien, soms moeten we de sprong eens maken!

 

 

Liefs,

Margot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.