Communie Tuur

Gepubliceerd op 5 mei 2024 om 22:49

16 maart 2024, de eerste communie reportage van het jaar. Alsook mijn eerste fotoshoot van het jaar. Het voorjaar was stilletjes geweest dit jaar, maar daar heb ik mijn redenen voor gehad.

Zoals jullie al wel konden lezen zijn wij dus volop aan het renoveren. De werken liepen eigenlijk vrij goed, maar door een miscommunicatie in informatie van de vloer die we wilden, waren we genoodzaakt toch te veranderen. We wilden namelijk eerst een Click PVC vloer, maar omdat deze in vele opzichten voor ons dan toch niet zo geschikt was zijn we dan toch overgeschakeld naar een keramische tegelvloer. Iets helemaal anders dan in gedachten, maar goed. Beter voorkomen dan genezen zeker... Maar doordat we dus moesten tegelen moesten we wat voor ons fase 2 van de renovatie was, al bij de eerste fase toevoegen. Dus een verhuis van meubelen, terug uitbreken van chape/leidingen,... alles terug nieuw voorzien.... Je voelt het al wel... heel veel werk! En daarbij nog mijn voltijdse job dus geen tijd voor fotografie.

 

MAAR MAAR MAAR, voor communieshoots maak ik graag tijd vrij! Tussen de verjaardagsfeestjes van mijn eigen dochters (15 en 22 maart) deden we de reportage van Tuur. 

Politiezone regio Turnhout organiseert jaarlijks een moment om communiefoto's te nemen bij brandweerwagens van vroeger en nu en enkele politiewagens. Dit jaar was het de eerste keer dat ik hieraan meedeed. En wat een leuke voertuigen staan hier! Je kan ook binnen in de loods een kijkje nemen, hier is een museum met echt alles van  vroeger van de brandweer/ziekenwagen/... Echt wel eens de moeite om eens een kijkje te gaan nemen als je hierin geïntereseerd bent. Ik vond het in ieder geval heel tof! 

Kijk zelf maar eens.

 

Liefs,

Margot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.